UA-112160206-1

Kindercoaching

laagdrempelig, kortdurend en oplossingsgericht

Kindercoach, voor als je kind bijvoorbeeld hoog gevoelig is.

Kindercoaching is een manier om te ontdekken wat bij jou hoort. In de ontwikkeling van een kind zijn er nogal wat stappen te nemen. Groot worden gaat niet vanzelf. Hoe ga je om met dingen die je spannend vindt of waar je heel boos van wordt ? Voor jezelf als kind kunnen deze gevoelens heel bedreigend zijn en staan zij voor het gevoel wat je zo graag wilt beleven ; veiligheid, erkenning , plezier, geluk en groei. Als hierbij ook nog eens sprake is van een diagnose of (hoog) gevoeligheid kunnen de stappen  in je ontwikkeling extra moeilijk zijn of lijken. Als ouder ken jij je kind het beste en zal je als eerste merken dat je kind zichzelf niet is, niet lekker in zijn vel zit.

Kindercoaching is een manier om te ontdekken waar je blij van wordt en waar je kwaliteiten liggen. Kindercoaching is laagdrempelig, kortdurend en oplossingsgericht. Dit wil zeggen dat we op een speelse en creatieve manier werken op de sociaal-emotionele ontwikkeling. Via gerichte spellen, tekenen, knutselen, verhalen, visualisaties en oefeningen gaan we aan de slag. Als kind mag je ervaren wie jij bent en waar jouw krachten en talenten liggen. De oplossingen zijn eindeloos als je weer vanuit je eigen kwaliteiten kunt en mag leven!

Graag wil ik hierbij benadrukken hoe belangrijk  ouders zijn in de ontwikkeling van hun kind. Daarom zal tijdens het afgesproken traject altijd samenwerking gezocht worden met de ouders. Zodat jullie als gezin weer met vertrouwen verder kunnen.

jij mag zijn wie je bent

om te worden wie je bent

maar nog niet kunt zijn

en je mag het worden

op jouw manier

en in jouw tijd